maanantai 24. huhtikuuta 2017

Se aika vuodesta

Viime lauantaina ne olivat taas - Indiedaysin bloggaajien inspiraatiopäivä ja sen perään gaalailta jossa palkittiin vuoden somevaikuttajia. Mä odotin vuorokaudelta niiiiiin paljon! En siis mitään palkintoja (no hei todellakaan :D) mutta ihan vaan kivaa aikaa, kavereita, kanssabloggaajia, mahdollisia yhteistöitä ja joo sitä inspiraatiota.

Kuva: Henri Ilanen

Ja sitä iltaa. Meillä oli ystävän kanssa oikeen hotellihuone varattuna, naapuri-ystävältä lainasin täydellisen blingbling laukun, oli meikit ja skumpat ja vapaata. Oh yes.


Ja sit oli ihan kivaa.
Suvilahden Kattilahalli on miljöönä aika mukava, täällä on ennenkin vietetty monet kivat tapahtumat. Moni yhteistyökumppani oli panostanut upeasti ständeihin ja tänä vuonna ruoka- ja juomapuoli oli mielestäni parastaikinä - oikeasti.
Muuta parasta oli ainakin Glitternistin meikit ja niiden tekijät: mahtavan ammattitaitoiset, supermukavat ja tehokkaat mimmit - he jäivät kyllä tosi positiivisella tavalla mieleen. Ja illalla varmaan jokikisellä naisvieraalla oli upeat juhlaglitterit naamalla, minullakin.



Instrumentariumin osasto on vuodesta toiseen yksi parhaista ja tänä vuonna oli taas onnistuttu tosi hyvin. Silmä- ja aurinkolasimallisto oli IHANA, palaan tähän myöhemmin ihan omassa postauksessaan kunhan saan käsiini osastolla otetut kuvat! Joitain kuvia tuli omallekin kameralle, kiitos Anna-Marian :)
Kuva: Anna-Maria

Kivan tilaisuuden oli Indiedays yhteistyökumppaneineen järjestänyt, kiitos siitä! Illalla palkittiin somemaailman julkkiksia joista suurimmasta osasta ei kaltaiseni käpy ollut kuullutkaan, mut kivaa meillä silti oli. Ja parasta oli tietenkin seura. Oli ihana nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa, oli ystäviä, kavereita ja uusiakin tuttavuuksia.

Kuva: Henri Ilanen


Hieno päivä, kiva ilta! Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi seurasta!<3 oli kivaa! Laitoinkin blogiini kuvan kun glitterimeikkisi syntyi, vitsi että niitä sai rapsutella irti! Nähdään taas! :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa oli törmätä paikan päällä! :) Nätti tuo siun mekko, tuo tulppaanikuosi on kaunis ja sopii monille. ^^ Iltalook on myös onnistunut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!